Logo d'Anne-Julie Dupart traductrice

Från dig till franska

Kvalificerad översättare

Svenska > franska & engelska > franska

Ämnesområde : musik

Översättning från engelska och svenska till franska

Kvalitetsöversättningar

Varje språk har sina unika nyanser. Därför strävar jag efter att hitta de ord som bäst återger ursprungstexten och gör att mina översättningar håller hög kvalitet. Kompetensen att bedöma och förstå ett ords, ett uttrycks eller en menings verkliga innebörd kan vara det som avgör om ett budskap får sin tänkta genomslagskraft. Därför är det viktigt för mig att översättningarna jag levererar följer originaltextens innehåll och mening.

Tack vare livserfarenheter och yrkesbakgrund från Sverige, Storbritannien och USA har jag fått de verktyg jag behöver för att kunna tolka en texts unika innebörd och förstå dina behov.

Musik

image d'un disque vinyle

Som musiker och musikälskare har jag djupgående kunskaper inom musiken och alla dess beståndsdelar. Mitt kunnande sträcker sig från välkända pianotillverkare till festivaler över hela världen. Jag ger översättningarna av dina texter den höga språkliga och kulturella kvalitet som ger dig möjlighet att nå ut till din franskspråkiga målgrupp.

Övriga områden

Dator och kaffe

Tack vare mina erfarenheter och min kompetens levererar jag kvalitetsöversättningar på många andra områden. Jag anpassar mig efter dina projekt – även de mest komplexa. Precision och noggrannhet är hörnstenarna i mitt arbete och utgör grunden för mig när jag översätter dina texter – såväl redaktionella som tekniska texter – för att du ska kunna nå ut till din målgrupp. Kunder med höga krav har gett mig sitt förtroende för att få sina texter översatta sedan flera år tillbaka.

Priser

 

0,20 EUR per källord eller/och 60 EUR per timme

Minimipris (< 300 källord eller första 300 ord) : – 50 %

Stora projekt (> 10 000 ord) : –20 %Associerad medlem av Sveriges Facköversättarförening
Membre associée de l'Association suédoise des traducteurs professionnels

sfö-membre-traductrice-traductions-anglais-suédois-français

Medlem i Société Française des Traducteurs (franska översättarförbundet) Membre de la Société française des traducteurs

Har du frågor ? Vill du få en kostnadsfri offert ?

Vad tycker mina kunder ?

”Mycket nöjd. Kvalitativa översättningar, punktlighet, snabba svar via e-post.”
”Jag är mycket nöjd och har inget att tillägga.”
”Jag har precis läst igenom översättningen (...) du lämnade in igår och jag vill bara säga att ditt arbete är fantastiskt ! Du har verkligen gjort korrekturläsningen till en enkel uppgift för mig, vilket inte är alldeles självklart för den här typen av projekt. Tack så mycket !”
"I highly recommend Anne-Julie. Quick turnaround, excellent translations and always on time. A true professional."
"Everything went smoothly."

Översättning från engelska och svenska till franska

Logo The Word Tuner
Fermer le menu